Succesvol balanceren

Caroline Kwint-Schenk vertelt tijdens deze online lezing over in balans zijn met jezelf. En ze geeft je handige tips om een gelukkiger en relaxter leven te leiden, ook als opvoeder.

Een man zit lachend met zijn kindje op de wipwap.

Hoor ik de vogels nog wel fluiten? Het was een rake opmerking van een moeder. Want als ze dat niet meer hoorde wist ze; ik ben te druk, ik ben niet goed in balans. Caroline Kwint-Schenk heeft de opmerking altijd onthouden. Ze vindt het een mooi voorbeeld om bij jezelf na te gaan of je nog wel lekker in je vel zit. Of je nog wel bewust bent van de kleine dingen om je heen. In balans zijn is enorm belangrijk, weet ze. Het betekent dat je in evenwicht bent. Dat je je goed voelt. Dat is belangrijk voor jezelf als ouder en daarmee belangrijk voor het plezierig en goed kunnen opvoeden van je kind. 

Caroline Kwint-Schenk

Moeder van Daan (12) en Ise (10), trainer en coach voor (werkende) ouders. Met haar man Donald schreef ze het Boek voor ouders, ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan.

Op succesvolopvoeden.nl van Caroline Kwint-Schenk kun je een gratis boek downloaden over de 10 onbewust meest gemaakte opvoedfouten. Je vindt er tips hoe je deze kunt voorkomen. Ook kun je er gratis videoseries bekijken.

Online lezing 'Succesvol balanceren'

  • Wanneer: donderdag 8 oktober
  • Door: Tischa Neve
  • Waar: online thuis of samen bij Buurtvilla Leerpark, Leerparkpromenade 318
  • Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur
  • Meedoen: ga naar de online lezing op Zoom (U kunt de lezing volgen in uw webbrowser of in de app 'ZOOM Cloud Meetings'. Vraagt Zoom om een wachtwoord? Vul dan in: SB2020).

Liever samen de online lezing volgen bij Buurtvilla Leerpark? Mail naar weekvandeopvoeding@dordrecht.nl. met hoeveel personen u komt. Of bel naar (078) 770 4963. Vanwege de coronamaatregelen vragen we deelnemers om zich te registreren. Het totale aantal deelnemers is beperkt, zodat iedereen voldoende afstand kan houden.