Zelfvertrouwen bij kinderen, wat jij kunt doen!

Ze vertelt je niet hóe je als ouder je kind moet opvoeden. Wel wil Tischa Neve ouders graag inspireren, het ze makkelijker én leuker maken in hun rol van opvoeders.

Een jongetje met een supermanpak aan beeldt zelfvertrouwen uit.

Zelfvertrouwen is de basis voor een fijn leven. Als ouder heeft u een belangrijke rol in de ontwikkeling van het zelfvertrouwen van uw kind. Ook als kinderen al wat ouder zijn. De druk op kinderen neemt steeds meer toe. Ze moeten van alles. Hoe kan u daar als ouder mee omgaan? Hoe zorgt u ervoor dat de lat niet (onhaalbaar) hoog komt te liggen? En hoe kan u ervoor zorgen dat u als ouder daar ook niet (onbewust) aan mee doet? 

In de online lezing (webinar) geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een heldere, praktische uitleg en tips om uw kind te helpen groeien. 

Tischa Neve

Tischa Neve (1970) is kinderpsycholoog, opvoedkundige, moeder van Dim (2009) en pleegmoeder. Regelmatig ziet u bijdragen van haar in bladen en kranten. Ook is ze te gast op televisie en te horen in radioprogramma’s. Zo was ze jarenlang te zien bij Schatjes, een tv-programma over het opvoeden van jonge kinderen.

Tischa geeft online opvoedcursussen. Daarbij begeleidt ze ouders en deskundigen bij het opvoeden en grootbrengen van kinderen. Ook schrijft ze boeken met tips en adviezen, geeft lezingen en workshops. Zo wil ze opvoeden van kinderen (nog) leuker te maken.

Wil je meer informatie over Tischa Neve en haar aanpak? Kijk op internet: grootenklein.nl en opvoedcursussen.nl. Of op facebook.com/opvoedcursussen en twitter.com/tischaneve.

Online lezing 'Zelfvertrouwen bij kinderen, wat jij kunt doen!'

  • Wanneer: maandag 5 oktober
  • Door: Tischa Neve
  • Waar: online thuis of samen bij Buurtvilla Leerpark, Leerparkpromenade 318
  • Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur
  • Aanmelden: via het aanmeldformulier
  • Liever samen de online lezing volgen bij Buurtvilla Leerpark? Mail naar weekvandeopvoeding@dordrecht.nl en geef aan welke online lezing u wilt volgen en met hoeveel personen. Of bel naar (078) 770 4963.

U krijgt informatie toegestuurd over hoe u de lezing kunt volgen. En hoe u kunt reageren via de chat.