Avond voor professionals

Hoe creëer je een gezonde leeromgeving voor kinderen? En hoe werk je daarbij samen met ouders? Op de avond voor professionals in de Week van de Opvoeding deelt professor Jaap Seidell zijn visie op structureel voedselonderwijs voor ieder kind.

Natuurlijk is het belangrijk dat er bij kinderen thuis aandacht is voor gezond eten en voldoende bewegen, maar gezond opvoeden is niet alleen de taak van de ouders. De school of kinderopvang kunnen ervoor zorgen dat álle kinderen er iets van mee krijgen.

Professor Jaap Seidell

Topwetenschapper Jaap Seidell deelt zijn visie op structureel voedselonderwijs voor ieder kind. Jaap Seidell is bekend als actief deelnemer aan het landelijk debat over gezond opvoeden. Hij is schrijver van diverse boeken over voeding en columnist in landelijke kranten. Professor Seidell weet aan te sluiten bij ieders belevingswereld, deskundig maar ook relativerend en met een flinke dosis gezond verstand.

Miranda Rep

Ook Miranda Rep van Confriends, deskundige op het gebied van vitaliteit en werk, is deze avond van de partij. Met haar wisselen we van gedachten over effectieve communicatie rondom voedingsbeleid, positieve betrokkenheid van ouders en omgaan met weerstand.

Doe ff Gezond organiseert deze avond in de Week van de Opvoeding. Doe als opvoedprofessional inspiratie op van een bevlogen en landelijk bekende topwetenschapper. En wissel van gedachten met collega-professionals over een gezonde leeromgeving. Bekijk het hele programma in het overzicht.

Aanmelden

Je bent van harte welkom bij de avond voor professionals. Aanmelden kan tot en met 6 oktober via e-mailadres weekvandeopvoeding@dordrecht.nl. Vermeld daarbij je naam, organisatie en functie.

In de Week van de Opvoeding staan ouders, opvoeders en jeugdprofessionals centraal.