Gratis bellen

Dordtenaren met een laag inkomen hebben recht op gratis bellen naar organisaties. Om zo belangrijke zaken te kunnen regelen.

Laag inkomen? U kunt gratis bellen naar organisaties  

Telefoongesprekken naar verzekeraars, huisartsen, scholen, energieleveranciers en de overheid zijn vaak erg belangrijk. Stel deze telefoongesprekken niet uit omdat het te duur is. Dordtenaren met een laag inkomen hebben recht op gratis bellen naar deze organisaties.  

Gratis bellen met Bueno Telecom 

Heeft u recht op gratis bellen? Dan heeft u in oktober 2021 een brief ontvangen van de Sociale Dienst. Daarin staat een unieke code om u aan te melden bij Bueno Telecom. 

Heeft u geen brief ontvangen, of bent u de brief kwijt? En wilt u graag een code om gratis te bellen naar organisaties en overheidsinstanties, zoals de gemeente? Bij het Sociaal wijkteam Dordrecht en bij de balie van de Sociale Dienst kunt u een code ophalen. 

Zo kunt u zich aanmelden 

•    Ga naar www.buenotelecom.nl/dordrecht
•    Vul het formulier in om u aan te melden. U heeft uw unieke code nodig. 
•    Na het aanmelden krijgt u een account bij Bueno Telecom. U kunt met dit account gratis bellen naar organisaties.

Zo kunt u gratis bellen  

•    Na het aanmelden met de code, heeft u een account bij Bueno Telecom. 
•    Bent u ingelogd? Dan kunt u bellen naar organisaties. Zoek naar de organisatie die u wilt bellen en klik op de groene telefoon. 
•    U wordt nu zelf gebeld. Dit kan even duren. Door dit telefoontje aan te nemen, krijgt u de organisatie die u wilt bellen aan de lijn. Dit telefoongesprek kost u niets. 

Bellen met Bueno Telecom is handig voor mensen die een prepaid telefoon hebben. Of voor wie een bundel heeft met een weinig belminuten.