Mantelzorgwaardering 2022 aanvragen

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen met veel liefde en aandacht, langdurig en onbetaald voor een ander.

Om mantelzorgers te laten weten hoe belangrijk ze zijn voor onze stad bieden we hen jaarlijks de mantelzorgwaardering aan. Voor 2022 is dit een gratis Dordtpas voor mantelzorgers met daarop een tegoed van € 75,-. Om dat het ook voor mantelzorgers een moeilijke tijd is ontvangt elke mantelzorger in 2022  €25,- extra tegoed.

Wanneer komt u in aanmerking voor de mantelzorgwaardering?

U bent 18 jaar of ouder, en verleende dit jaar langer dan drie maanden en/of meer dan acht uur per week mantelzorg aan een inwoner van Dordrecht.

Aanvragen mantelzorgwaardering 2022

De waardering wordt uitgereikt door MEE Mantelzorg. U kunt op website www.meemantelzorg.nl het aanvraagformulier ''mantelzorgwaardering 2022'' downloaden. Vul het formulier in en stuur dit naar MEE Mantelzorg. Wordt de aanvraag voor 30 november ingediend, dan ontvangt u uiterlijk 31 december een persoonlijke vouchercode waarmee u de Dordtpas gratis kunt aanvragen. Zo kunt u vanaf 1 januari 2022 volop genieten van leuke acties, kortingen, voordelen, uitjes en services.

Meer informatie

Voor informatie over de mantelzorgwaardering kunt u contact opnemen met MEE Mantelzorg.