Manuela van der Kolk-Doornhein

Manuela van der Kolk-Doornheim

Wat leuk dat jullie ervoor hebben gekozen om jullie liefde voor de wet te gaan bezegelen. Een heel speciaal moment in jullie leven. Wat zou ik het leuk vinden om deelgenoot te zijn van dit moment. 

Persoonlijk verhaal

Bij een geslaagde huwelijksceremonie/partnerschapsregistratie hoort een persoonlijk verhaal met interactie een lach en een traan. Daarin hoop ik iets voor jullie te kunnen betekenen. Jullie verhaal, gevoelens, vertalen naar een persoonlijke toespraak. 

Hoe meer input van jullie hoe persoonlijker deze wordt. Ruimte om de getuige in het zonnetje te zetten of iemand anders van de aanwezige. Een rol voor kinderen of een andere dierbare. Stil staan bij iemand die er niet meer is in onze fysieke wereld. Wat mag ik wel vertellen en wat juist niet. Graag denk ik met jullie mee en bespreek ik jullie wensen. Mochten jullie een voorkeur hebben voor een toespraak zonder toeters en bellen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wie ben ik

Manuela van der Kolk-Doornhein getrouwd met Alex, moeder van een geweldige zoon Tom. Ik werk bij de afdeling Dienstverlening van deze mooie gemeente. Ik hou o.a. van fotograferen, kilometers wandelen in de natuur, lezen en de Formule 1. 

Ik ben een luisteraar, gevoelsmens, puur en enthousiast. Ik heb een sterk inlevingsvermogen. Ik ben dol op verhalen over de liefde. Elk bruidspaar is verzekerd van mijn volledige inzet en betrokkenheid.

Ik heb altijd al iets met trouwen gehad:

  • de entourage
  • al die vrolijke mensen
  • "de jurk"
  • de verbintenis tussen al die mensen
  • het vieren van de liefde

Wens

Ik heb ooit de wens uitgesproken om 1 keer een huwelijk/partnerschap registratie te mogen voltrekken. Die wens is uitgekomen, op dit moment zijn dat er al meer dan die ene keer geworden.

Ik vind het belangrijk dat jullie de verbintenis aangaan vanuit liefde. Jong, wat op leeftijd, man en vrouw, man en man, vrouw en vrouw maak voor mij geen enkel verschil. 

Zijn jullie net zo enthousiast geworden als ik ben? Dan hoop ik kennis met jullie te mogen maken. Kiezen jullie voor 1 van de andere trouwambtenaren? Dan wens ik jullie een fantastische dag toe en een gelukkig en liefdevol leven met elkaar.

Hartelijke groet,
Manuela van der Kolk-Doornhein