Subsidie 'Ode aan de Synode'

De mogelijkheid voor aanvragen subsidie Ode aan de Synode is gesloten. U kunt geen subsidieaanvraag meer indienen.

De gemeente stelt subsidie beschikbaar voor stedelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan de herdenking van 400 jaar Synode. We herdenken in 2018/2019 onze belangrijke historische momenten in Dordrecht en vieren dit met inwoners en bezoekers. Hiermee bevorderen we ook gelijk de levendigheid van de (binnen)stad.

Subsidieplafond

De gemeente stelt voor deze subsidieregeling in totaal € 200.000,- beschikbaar. Daarvan is maximaal 10% bedoeld voor activiteiten buiten de binnenstad.

Vragen?

Heeft u  inhoudelijke vragen? Dan neemt u contact op met mevrouw Van der Steen-Hofland, projectleider. U bereikt haar via e-mail  of  via telefoonnummer 078 770 53 37.
Heeft u vragen over de procedure? Dan neemt u contact op met het subsidiebureau van de gemeente Dordrecht. U bereikt hen via telefoonnummer 078 770 47 71.

Meer informatie leest u op de website Synode 400.