300 euro korting op een fiets of e-bike

In de zomer start het groot onderhoud aan de N3. Rijkswaterstaat vernieuwt de hele weg. Tijden de werkzaamheden ontstaan onvermijdelijk files en vertraging. Fietsen naar het werk is dan een prima alternatief voor de auto. Daarom biedt Rijkswaterstraat een speciale kortingsactie aan.

Als u een fiets of e-bike koopt om te gebruiken voor woon-werkverkeer, dan kun u korting krijgen van € 300,-.  De actievoorwaarden vindt u op ways2go.nl. Zo bent u helemaal voorbereid op het groot onderhoud N3 en fietst u zo de file voorbij!

Probeer gratis een e-bike

Liever eerst een e-bike proberen? U kunt nog steeds gratis een paar dagen een e-bike uitproberen. Een e-bike is een mooie vervanging van de auto. U fietst makkelijk 15 kilometer zonder bezweet of uitgeput op uw bestemming aan te komen.

Eind vorig jaar startte de gemeente Dordrecht een actie waarbij inwoners gratis 5 dagen lang een e-bike konden uittesten. Bij een aantal lokale fietsenmakers kon je een e-bike reserveren. Daar maakten veel Dordtenaren gebruik van. De ervaringen waren positief: "Ik was sceptisch over e-bikes en hun nut, maar na deze test is mijn mening totaal veranderd in de positieve zin." Iemand anders liet weten: "Lekker buiten en geen last van tegenwind". De actie is verlengd door Rijkswaterstaat. Via de website ways2go.nl  kunt u een reservering maken. In de zomervakantie is het aanbod te reserveren fietsen iets kleiner. Vanaf half augustus komen er meer e-bikes bij.