Zuidhoven

Nu het riool klaar is, is de bestrating aan de beurt om aangepakt te worden.

Van oktober 2020 tot en met september 2021 voert aannemer Kloens de bestratingswerkzaamheden uit. Het werk bestaat uit het opbreken van de verharding, het plaatsen van straatkolken en het terugbrengen van de verharding.

Fasering ZuidhovenPlanning

Aannemer Kloens start op maandag 26 oktober. Bewoners hebben een brief met een tekening ontvangen. Bekijk de planning om te zien wanneer welk deel van de wijk aan de beurt is.

Vragen?

Bij werkzaamheden bij u in de straat ontvangt u vooraf een brief. Vragen kunt u stellen aan de omgevingsmanager, deze is te bereiken via omgevingsmanager@kloens.nl.

 

Bouwapp

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de Bouwapp. U kunt deze app, herkenbaar aan de gele bouwhelm, downloaden in de App- of Playstore. Als u het project 'verharding Zuidhoven' aanmeldt als favoriet, dan ontvangt u berichten als er nieuwe informatie online wordt gezet. Het is mogelijk dat de planning wijzigt door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Via de Bouwapp krijgt u dan informatie over wijzigingen in de planning.

Definitieve ontwerp

Het definitieve ontwerp voor de Zuidhoven is vastgesteld. U kunt dit via het definitieve ontwerp (pdf, 3,03 MB) bekijken.

Wilt u meer informatie over de herbestrating? Dan kunt u via de e-mail contact opnemen met de projectcoördinator, Johan Heijboer.