Zuidhoven

Delen van de riolering en verharding in de wijk Zuidhoven zijn slecht van kwaliteit. We gaan de slechte delen vervangen.

Van april 2019 tot en met februari 2020 voert aannemer Kuipers Infra in opdracht van de gemeente de rioolreconstructie uit. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de verharding, het vervangen van het riool en het aanbrengen van tijdelijke bestrating.

Bouwapp

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de Bouwapp. U kunt deze app, herkenbaar aan de gele bouwhelm, downloaden in de App- of Playstore. Als u het project ‘Rioolvervanging aanmeldt als favoriet, dan ontvangt u berichten als wij nieuwe informatie online zetten. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat de planning wijzigt door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Via de Bouwapp krijgt u informatie over wijzigingen in de planning.

Inloopspreekuur

De aannemer houdt wekelijks een inloopstreekuur. Hier kunt u terecht met uw vragen en informatie krijgen.

Wanneer:              elke maandag van 15.00 – 16.00 uur.
Locatie:                 bouwkeet op het Salviaveld.

Salviaveld

Naast de riool- en wegreconstructie werken we aan een nieuwe inrichting van het Salviaveld. U vindt meer informatie hierover op www.dordrecht.nl/salviaveld.

Vragen?

Bij werkzaamheden bij u in de straat ontvangt u vooraf een brief. Vragen kunt u stellen aan de omgevingsmanager, mevr. Braas, (085) 822 04 10 of via communicatie@kuipersinfra-strijen.nl.

Opstellen ontwerp voor herbestrating

Het Voorlopig Ontwerp voor de herbestrating van de wijk is klaar. Op 2 september bent u tussen 19.30 en 21.00 uur welkom om het ontwerp te bekijken en er op te reageren. U kunt ook per e-mail op het ontwerp(pdf, 2 Mb) reageren bij de projectcoördinator. Zijn mailadres vindt u hieronder. Wilt u dit uiterlijk 11 september doen?

De start van de herbestrating is gepland na de rioolreconstructie, in maart 2020.

Wilt u meer informatie over de herbestrating of de lopende rioolreconstructie? Of wilt u reageren op het Voorlopig Ontwerp? Dan kunt u contact opnemen met de projectcoördinator, J.J. Beije, jj.beije@dordrecht.nl