Fasering Stratosfeerstraat

Op deze pagina leest u alles over de verschillende fases tijdens de werkzaamheden aan de Stratosfeerstraat.

Fase 1

In het blauwe kader betreft de grote parkeerplaats en de directe omgeving ervan. Dit werkgebied bevindt zich aan de linkerkant, direct nadat u de Stratosfeerstraat binnenkomt vanaf de Blaauwweg.

Fase 2

In het groene kader betreft de Meteoorstraat en omgeving. Dit werkgebied bevindt zich tussen de grote parkeerplaats van fase 1 en komt via het pad naast Meteoorstraat 25 weer uit op de Stratosfeerstraat.

Fase 3

In het gele kader betreft de kruising van de Stratosfeerstraat met de Blaauwweg.

Fase 4

In het rode kader betreft het eerste deel van de Stratosfeerstraat. Het werkgebied bevindt zich tussen de Blaauwweg en het einde van de grote parkeerplaats.

Fase 5

In het grijze kader betreft het middelste deel van de Stratosfeerstraat en aansluitend voetpad van de Atmosfeerstraat. Het werkgebied ligt tussen de eerste grote parkeerplaats en loopt tot het pad wat langs Meteoorstraat 25.

Fase 6

In het oranje kader betreft het laatste rechte stukje Stratosfeerstaat tot aan de bocht richting kleinere parkeerplaats achterin de straat. Het werkgebied ligt tussen Stratosfeerstraat nummers 133 en 147.

Fase 7

In het gele kader betreft het voetpad tussen Atmosfeerstraat en de kleine parkeerplaats achterin de Stratosfeerstraat. Het werkgebied ligt tussen de voorzijde van Stratosfeerstraat 14 tot de achterzijde van Stratosfeerstraat 145.

Fase 8

In het groene kader betreft het speelterrein, het voetpad naar de Grafelijkheidsweg en de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het speelterrein. Het werkgebied bevindt zich tussen Stratosfeerstraat 34 tot aan achterzijde van Stratosfeerstraat 179.

Fase 9

In het lichtgrijze kader betreft het korte stukje Stratosfeerstraat tussen de ingang van de parkeerplaatsen bij het speelterrein en het parkeerterrein achterin de Stratosfeerstraat. Het werkgebied bevindt zich naast Stratosfeerstraat 147.

Fase 10

In het paarse kader betreft het parkeerterrein achterin de Stratosfeerstraat. Het werkgebied bevindt zich achter Stratosfeerstraat 147 en ter hoogte van de scholen.

De "Doorsteek" in  het rode kader betreft de noodontsluiting van de Stratosfeerstraat naar de Atmosfeerstraat en andersom. Deze bevindt zich tussen het parkeerterrein van de school achterin de Stratosfeerstraat en Atmosfeerstraat 30.

Faseringskaart aannemer De Kuiper