Reggestraat

We willen de stad en wijken goed bereikbaar houden. Daarom werken we aan de wegen. Ook in de Reggestraat, Beekmanstraat en Giessenstraat zijn er werkzaamheden.

We vervangen de bestrating. Het werk start in de week van 7 september 2020. Hieronder leest u meer over het project.

Wat gaat er gebeuren?

In de Reggestraat, Beemanstraat en Giessenstraat passen we de bestrating zo aan dat bewoners hun auto('s) op een goede manier kunnen parkeren. Ook komt er beplanting. Op de tekening ziet u hoe de straat wordt ingericht.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden is enige (parkeer)overlast niet te voorkomen. Er is immers minder parkeergelegenheid beschikbaar. Om het werk goed en voorspoedig uit te kunnen voeren is het  belangrijk dat de aannemer geen hinder ondervindt van geparkeerde auto's. In het weekend  kan er wel overal geparkeerd worden. Op vrijdag na 16.00 uur wordt het werk 'vrij gegeven'. Dan kunt u dus dichter bij uw woning parkeren.

LET OP: Na het weekend wordt op de maandag vanaf 07.00 uur alles weer afgesloten. Staat u auto dan nog achter het nieuwe werkvak dan kunt uw auto NIET meer gebruiken tot vrijdag 16.00 uur. 

Huisvuil

Biedt uw huisvuil aan op plaatsen waar de vuilniswagen goed bij kan. Op de tijdelijke aanbiedplaatsen zal de aannemer een informatiebord plaatsen.

Aannemer

Het werk zal worden uitgevoerd door De firma Jos van der Graaf bv uit Dordrecht voert het werk uit. Hebt u vragen tijdens de uitvoering? Neem dan contact op met: de heer B. Kloot van Jos van der Graaf BV, tel. 06- 46130888.

Planning

De werkzaamheden beginnen op 7 september 2020. In de week van 8 tot en met 12 februari 2021 moet het werk klaar zijn. Op de planningstekening ziet u wanneer de aannemer op welke plek aan het werk is.

Vragen

Hebt u vragen over het definitief ontwerp? Dan dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met projectcoördinator J. Heijboer.