Erasmuslaan/Spieghelstraat

De komende tijd voert de gemeente werkzaamheden uit in Krispijn. Het gaat om riool- en wegwerkzaamheden in de Erasmuslaan en Spieghelstraat.

Wat gaat er gebeuren?

Het riool in de Erasmuslaan en Spieghelstraat wordt vervangen. Nadat de rioolsleuf is ingeklonken, worden de straten opnieuw ingericht en bestraat.

Uw wensen en meningen

Tijdens een bewonersavond hebben bewoners hun wensen en mening gegeven over de voorgenomen werkzaamheden. Deze wensen en opmerkingen zijn besproken in een projectgroep. Een voorstel voor de herinrichting van met name de Spieghelstraat wordt nu gemaakt. Op de lijst opmerkingen en wensen ziet u welke opmerkingen er zijn gemaakt.

Opmerkingen en wensen bewonersavond Erasmuslaan/Spieghelstraat (pdf, 14 kB)

Definitief ontwerp

Inmiddels is het definitieve ontwerp  klaar. Eerder zijn op het voorlopige ontwerp nog een aantal reacties van bewoners ontvangen. Hiermee is rekening gehouden bij het maken van het definitieve ontwerp.

Planning

De rioleringswerkzaamheden zijn gereed. De herinrichting van de Spieghelstraat en de Erasmuslaan zal vervolgens in het najaar van 2018 plaatsvinden.

Vragen

Hebt u nog vragen over het project? Neem dan contact op met Anné Plaisier, projectcoördinator bij Stadsbeheer Dordrecht, via telefoonnummer (078) 770 4626 of per e-mail.