Informatiebijeenkomst 22 november

Maandagavond 22 november houdt gemeente Dordrecht van 17.15 - 19.15 uur een inloopbijeenkomst over project Dordtse Mijl.

Graag praten we u bij over het ontwerp en de planning van het project. Medewerkers van de gemeente informeren u ook over o.a. de deelprojecten waterstoftankstation, Rivierenpark en Dokkade. En u krijg een update over de ontwikkelingen rondom de kruising bij Weeskinderendijk.

• Wanneer: maandag 22 november 2021
  • Waar: Stadskantoor (Spuiboulevard 300, Dordrecht)
  • Tijd: van 17.15 tot 19.15 uur
  • Aanmelden is verplicht

Aanmelden inloopavond

Wilt u de inloopavond bezoeken? Meld u zich dan van te voren aan voor een tijdsblok door te mailen. U kunt kiezen uit de tijdsblokken 17.15 tot 17.55 uur, 17.55 tot 18.35 uur of 18.35 tot 19.15 uur. Deze tijdsblokken zorgen voor een spreiding van bezoekers. Tijdens dit tijdsblok kunt u vrij inlopen en heeft u de gelegenheid om de plannen te bekijken en vragen te stellen. Tijdens de bijeenkomst houden we ons aan de op dat moment geldende corona maatregelen, door u aan te melden gaat u hiermee akkoord.