Herstel kades Mijlsehaven

De kades van de Mijlsehaven verkeren in slechte staat. Omdat er straks meer verkeer over de Handelskade rijdt, herstellen we de kades. Het werk start maandag 18 mei. Dit heeft geen gevolgen voor het verkeer op de Laan der Verenigde Naties.

Eén van de onderdelen van project Dordtse Mijl is het overzichtelijker maken van de wegen van de Laan der Verenigde Naties en de Dokweg. Bij het nieuwe tankstation komt een nieuw kruispunt. Verkeer van de Handelskade rijdt dan via dit kruispunt naar de Laan der Verenigde Naties. Omdat er dan meer verkeer direct langs de Mijlsehaven rijdt, herstellen we daar de kades. 

Herstelwerk

Aannemer De Koning heeft de opdracht om de kades van de Mijlsehaven te herstellen. Het herstelwerk start maandag 18 mei en duurt waarschijnlijk tot de bouwvakantie. Het werk aan de Mijlsehaven heeft geen gevolgen voor het verkeer op de Laan der Verenigde Naties.

Puin ruimen

Ter voorbereiding heeft de aannemer de haven vrij gemaakt van puin. Daarbij kwam van alles boven water. Van het onderstel van een auto en autobanden tot stukken staal. De Mijlsehaven is nu in ieder geval een stuk schoner!

Puin ruimenHet gevonden puin