Beekenstein

De Beekenstein in de wijk Sterrenburg krijgt deels nieuwe bestrating. Op deze webpagina leest u alles over de werkzaamheden en de planning.

Opnieuw aanbrengen bestrating

In de Beekenstein brengen we vlakbij huisnummer 52 tot en met huisnummer 55 de bestrating opnieuw aan. Dit is nodig omdat deze verzakt is.

Na alle werkzaamheden ligt de straat hoger en is het hoogteverschil met de woningen minder groot. Ook het wandelpad langs de vijver die grenst aan huisnummer 52, 61 en 62 hogen we op. De straat wordt op verschillende plekken tussen de 11 en 29 centimeter hoger.

Inrichting rond vlonder

Vlakbij het vlonder verwijderen we het asfalt. Hier komt groen en voor een deel tegels. Één van de muurtjes passen we aan en metselen we opnieuw.

Planning

Het metselwerk van de muurtjes staan gepland voor eind november en december 2020. De werkzaamheden aan de straat staan gepland voor januari en februari 2021.

We verwachten halverwege februari 2021 klaar te zijn met de werkzaamheden. Dit kan eventueel langer duren door weersomstandigheden. Tijdens de feestdagen en oudejaarsavond heeft u geen last van de werkzaamheden. De straat is dan niet opgebroken.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met dhr. A. Plaisier. Dit kan via telefoonnummer 078 - 770 46 26 of via de e-mail.