Doe mee met de HR++ glasactie

Via de ramen van uw huis kan veel warmte verloren gaan. Bijvoorbeeld wanneer uw huis nog enkel glas heeft. Door het enkele glas te vervangen door HR++ glas kunt u veel op uw stookkosten besparen. Samen met het energieloket Dordrecht hebben wij een actie met HR++ glas. Op woensdag 22 maart 2023 om 19.30 uur is er een online informatieavond.

Wat houdt de glasactie in?

Als gemeente willen we duurzaam wonen makkelijk maken. Daarom hebben we samen met het Energieloket Dordrecht een ervaren installateur uit de regio gekozen voor deze glasactie. Door gezamenlijk in te kopen, kunt u profiteren van kwaliteit en een scherpe prijs. Wij hebben het uitzoekwerk al voor u gedaan. Daarom levert de actie u gemak en kostenvoordeel op.

Meer weten? Bezoek de online informatieavond op 22 maart

Tijdens de online informatieavond vertellen we alles wat u moet weten over HR++ glas en de actie. Daarnaast informeren we u over de subsidies en financieringsmogelijkheden die er zijn. Medewerkers van de gemeente, Energieloket Dordrecht en de installateur zijn erbij om uw vragen te beantwoorden. 

Na de informatieavond kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze is gratis. U zit nergens aan vast. U bepaalt zelf of u gebruik maakt van het aanbod.

Aanmelden

Wilt u bij de online informatiebijeenkomst zijn? Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl/dordrecht/acties en schrijf u in. U ontvangt dan een mail met een link naar de online informatieavond.

Wij hopen u op de online informatieavond te ontmoeten!