Dordt voor Oekraïne

Dordrecht zet zich met Dordt voor Oekraïne in om de Oekraïense vluchtelingen zo goed mogelijk helpen. Wilt u ook helpen of zoekt u informatie?

Ook in Dordrecht willen we de Oekraïense vluchtelingen zo goed mogelijk helpen. De Dordtse hulporganisaties hebben het nu extra druk. Tegelijkertijd willen heel veel mensen helpen. Dordt voor Oekraïne brengt vraag en aanbod bij elkaar voor hulp aan de Oekraïense vluchtelingen in Dordrecht.

Hulpvragen en -acties

Op de website www.dordtvooroekraine.nl inventariseren we hulpvragen en delen we oproepen van hulpacties. Wilt u helpen? Op de website ziet u welke hulp nodig is en waar u kunt bijspringen.

Praktische informatie

Om hulpvragen te beantwoorden, verzamelen we informatie. Oekraïners, gastgezinnen; wie hulp nodig heeft, helpen we zo goed mogelijk op weg. Op www.dordtvooroekraine.nl vindt u steeds meer praktische informatie.

Op de hoogte blijven?

Op de Facebookpagina van Dordt voor Oekraïne ziet u de meest recente berichten en noodoproepen. Het laatste nieuws en de lopende hulpacties leest u in de nieuwsbrief. Meldt u zich daarvoor aan, dan krijgt u wekelijks een update in uw mailbox. Aanmelden kan op de website www.dordtvooroekraine.nl.

Dordt voor Oekraïne

Onder de noemer Dordt voor Oekraïne werken we in Dordrecht samen om de Oekraïense vluchtelingen in onze stad zo goed mogelijk op te vangen. Dordt voor Oekraïne is een samenwerking van Dordtenaren, bedrijven, organisaties, kerken en de gemeente Dordrecht.

Het logo van Dordt voor Oekraine met een link naar de website www.dordtvooroekraine.nl.