Praat mee over de toekomst van De Staart

14 juni wijkbijeenkomst over de buitenruimte van De Staart-Oost.

Op 14 juni 2022 organiseren wij een wijkbijeenkomst over de buitenruimte van De Staart-Oost. Alle bewoners van De Staart zijn vanaf 18.00 uur welkom in de grote zaal van Woon- en zorgcentrum De Merwelanden.

Wat vind jij belangrijk voor de straten en parken?

De straten, de pleinen en de parken noemen we de buitenruimte. De buitenruimte is heel belangrijk om fijn te wonen. Wij willen plannen gaan maken om de buitenruimte in De Staart-Oost te verbeteren. We willen daar graag jouw ideeën over horen.

Wijkbijeenkomst

Sommige plannen komen al snel, zoals de aanpak van de Haringvlietstraat. Andere plannen zijn nog maar ideeën. Wij horen graag wat de bewoners willen. Daarom organiseert wij deze wijkbijeenkomst op 14 juni.

Op de bijeenkomst kun je praten met medewerkers van de gemeente én met andere wijkbewoners. We beginnen om 18.00 uur met soep en brood. Daarna vertellen wij welke ideeën er al zijn voor De Staart-Oost. Dan gaan we met elkaar praten wat jij belangrijk vindt voor de buitenruimte. Tot slot is er een gezellige infomarkt.

Iedereen is welkom

Alle bewoners van De Staart-Oost zijn welkom op de wijkbijeenkomst. Dat betekent dat iedereen mag meepraten over de toekomst van de wijk. Ook kinderen! Voor hen is er een leuke kinderactiviteit.

  • Wanneer: dinsdagavond 14 juni, van 18.00 tot 21.00 uur
  • Waar: Woon- en zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515

Aanmelden kan via dit formulier.