Doe mee met de zonnepanelenactie!

Door zelf energie op te wekken met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening! Ook is het goed voor het klimaat. Veel Dordtenaren hebben daarom al voor zonnepanelen gekozen. Zijn zonnepanelen ook iets voor u? Om het u makkelijk te maken, hebben we samen met het Energieloket Dordrecht een zonnepanelenactie. De informatieavond hierover is op woensdag 6 april.

Waarom meedoen aan deze actie?

De actie levert u gemak en kostenvoordeel op. Door gezamenlijk in te kopen, profiteert u van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De installateur die meedoet is een goedgekeurde specialist uit de regio. 

Maak meteen een afspraak

U kunt tot en met 6 mei 2022 een afspraak maken voor een persoonlijke offerte. Deze is gratis. U zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod. 

Meer informatie? Bezoek de informatieavond!

Op woensdag 6 april 2022 organiseren we een online informatieavond. We vertellen dan meer over de actie. Meld u aan en kies 'Aanmelden informatieavond’. U ontvangt dan een mail met de link naar de bijeenkomst.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het Energieloket Dordrecht. Meer weten over energie besparen? Kijk op www.slimenergiebesparendordrecht.nl.  

ZonnepanelenLink naar website Slim Energie Besparen Dordrecht