Toerit N3 Laan van Nieuw Groenhove dicht voor bouw geluidsscherm

Vanaf maandag 10 januari 21.00 uur tot zondag 31 juli 16.00 uur is de toerit naar de N3 bij de Laan van Nieuw Groenhove afgesloten.

In opdracht van de gemeente Dordrecht bouwt aannemer Heijmans langs de N3 een geluidsscherm voor de nieuwe wijk Amstelwijck. Voor de veiligheid van weggebruikers gaat de toerit voor langere tijd dicht. Dit betekent dat verkeer vanuit Wilgenwende en een deel Sterrenburg via een omleidingsroute naar de N3 richting de A16 rijdt.

De omleidingroute is als volgt. Vanuit Wilgenwende en Sterrenburg rijdt u bij de Copernicusweg de N3 op richting Papendrecht. Vervolgens neemt u de eerstvolgende de afrit naar de Laan der Verenigde Naties. Bij de verkeerslichten gaat u links en rijdt u de N3 weer op richting de A16. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 5 minuten.
Op dordrechtonderweg.nl/toeritN3 vindt u een kaartje van de omleiding.

Geluidsschermen

In Amstelwijck worden de komende jaren ongeveer 800 huizen gebouwd. De nieuwe wijk ligt tussen wegen en een spoorlijn. Om de wijk te kunnen bouwen zijn geluidsschermen nodig. Dat is een belangrijke voorwaarde voor de rust en leefbaarheid.

Meer weten?

Op woneninamstelwijck.nl/geluidsschermen vindt u meer informatie. U kunt zich daar ook aanmelden voor een nieuwsbrief.