Wat vindt u van evenementen in onze stad?

Dordrecht is een echte evenementenstad. Dordt in Stoom, Big Rivers, de Dordtse Boekenmarkt, de Dordtse Decemberdagen, de kermis – zo maar een greep uit het aanbod.

Hoe zorgen we ervoor dat ook in de toekomst iedereen kan genieten van de evenementen in onze stad? Daar hebben we uw hulp bij nodig. Daarom houden wij een enquête. U kunt het hier invullen.

Evenementenstad van het jaar

Welke evenementen bezoekt u weleens? Zijn er evenementen die u graag in de stad zou zien? En hoe kunnen we de balans tussen leefbaarheid en levendigheid bewaren? Deze en andere vragen komt u tegen in de vragenlijst. Al drie keer was onze stad 'Evenementenstad van het Jaar'. Een titel die we graag willen houden. Evenementen zorgen voor levendigheid en trekken bezoekers van binnen en buiten Dordrecht. Wat fijn is voor de winkeliers en horeca.

Toekomst van evenementen

Tijdens de coronacrisis konden veel evenementen niet doorgaan. Inmiddels hebben we te maken met nieuwe landelijke regels en stijgende kosten. Door onder andere bouwprojecten is er druk op de openbare ruimte. Ook het vinden van nieuwe vrijwilligers is een uitdaging. Allemaal belangrijke redenen om goed na te denken over de toekomst van evenementen in Dordrecht.

Wij horen graag uw mening! Vul de enquête in of kom naar de bijeenkomst

Als inwoner heeft u ook met evenementen te maken. Misschien bezoekt u ze of worden ze bij u in de buurt gehouden. Daarom willen wij graag uw mening horen. Vul de vragenlijst in zodat wij weten hoe u erover denkt. Wilt u meer weten of zelf meepraten? Op donderdagavond 12 januari 2023 is er van 19.00 tot 21.30 uur een bijeenkomst voor inwoners. Dit gaat over de toekomst van evenementen in Dordrecht in schouwburg Kunstmin. Wie hier bij wil zijn kan zich aanmelden via evenementen@dordrecht.nl. U ontvangt een bevestiging.