Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie dinsdag 10 januari

Het college van burgemeester en wethouders wenst alle inwoners van Dordrecht de beste wensen voor 2023. Graag kijken we tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Stadhuis met u terug op het afgelopen jaar. En blikken we met u vooruit naar volgend jaar.

U bent tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 10 januari van harte welkom. De receptie vindt plaats in het Stadhuis (Stadhuisplein 1) tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Wij verzoeken u binnen te komen via de entree aan de Voorstraat 367.

Het eerste uur staat het college op een rij zodat er kans is alle bestuurders de hand te schudden. Na de toespraak van burgemeester Kolff (20.45 uur) verspreiden de collegeleden zich zodat er ook individuele contacten mogelijk zijn.

Graag tot ziens op dinsdag 10 januari!

Burgemeester Wouter Kolff,
de wethouders Maarten Burggraaf, Chris van Benschop, Rik van der Linden, Peter Heijkoop, Marc Merx, Tanja de Jonge
en gemeentesecretaris Carlo Post.