• Burgemeester sluit restaurant Lobi BBQ aan de Spuiweg voor twee weken

01 december 2022

Burgemeester Wouter Kolff heeft restaurant Lobi BBQ aan de Spuiweg gesloten. Bij dit restaurant vonden incidenten van geweld plaats. Net als bij restaurants van hetzelfde keten in Rotterdam en Den Haag.

• Extra winteropvang voor dak- en thuislozen

07 december 2022

Op donderdag 15 december gaat aan het Halmaheiraplein 25 een tijdelijke winteropvang open voor dak- en thuisloze inwoners. Het Leger des Heils ziet een stijging van mensen die een slaapplek zoeken.

• Lange Geldersekade weer open

09 december 2022

De werkzaamheden aan de Lange Geldersekade zijn klaar. De weg is vanaf vrijdag 9 december weer open voor al het verkeer.

• Wat vindt u van evenementen in onze stad?

12 december 2022

Dordrecht is een echte evenementenstad. Dordt in Stoom, Big Rivers, de Dordtse Boekenmarkt, de Dordtse Decemberdagen, de kermis – zo maar een greep uit het aanbod.

• Burgemeester sluit café Bagatelle III opnieuw

12 december 2022

Burgermeester Wouter Kolff heeft café Bagatelle III opnieuw gesloten. Het café mag 4 weken niet open. De burgemeester maakt zich nog steeds grote zorgen om de veiligheid en openbare orde. In het café en in de directe omgeving.

• Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie dinsdag 10 januari

19 december 2022

Het college van burgemeester en wethouders wenst alle inwoners van Dordrecht de beste wensen voor 2023. Graag kijken we tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Stadhuis met u terug op het afgelopen jaar. En blikken we met u vooruit naar volgend jaar.

• Energiehulpen legden al meer dan 1000 huisbezoeken af

21 december 2022

De Energiehulpen in Dordrecht legden ze het 1000e huisbezoek van dit jaar af. Vanwege de grote belangstelling is het aantal Energiehulpen in 1 jaar tijd gegroeid van 2 naar 9.

• Energiesubsidie voor Dordtse sociaal-maatschappelijke activiteiten

23 december 2022

In Dordrecht maken veel inwoners gebruik van activiteiten die maatschappelijke activiteiten organiseren. Veel Dordtenaren hebben deze activiteiten hard nodig. Zeker nu. De stijging van de energieprijzen heeft ook grote gevolgen voor organisaties en activiteiten in de stad. Ze mogen niet omvallen en hun activiteiten mogen niet stilvallen hierdoor.