Augustus

 • Nachtelijke werkzaamheden aan waterstofstation bijna klaar

  29 augustus 2022

  De werkzaamheden voor het waterstofstation bij het BP tankstation aan de Laan der Verenigde Naties gaan goed. De aannemer verwacht een aantal dagen eerder klaar te zijn.

 • Nachtelijke werkzaamheden aan waterstofstation zijn afgelopen

  03 augustus 2022

  De nachtelijke werkzaamheden voor het waterstofstation bij het BP tankstation aan de Laan der Verenigde Naties zijn afgelopen. De werkzaamheden vinden vandaag overdag plaats tussen 12.00 en uiterlijk 22.00 uur.

 • Protestactie Weizigtpark ten onrechte beëindigd

  04 augustus 2022

  Afgelopen dinsdagavond voerden een paar demonstraten een protestactie tegen de bomenkap in het Weizigtpark. Deze actie werd vroegtijdig door handhaving en politie gestopt.

 • Scootmobiel Informatiedag

  15 augustus 2022

  Op donderdag 1 september 2022 houden wij samen met Veilig Verkeer Nederland een scootmobieldag. In de ochtend kunnen scootmobielrijders hun verkeerskennis en rijvaardigheid opfrissen. Dat gebeurt bij De Pauluskerk. In de middag is er een tocht door de omgeving.

 • Gratis workshop ‘de tuin in na de droge zomer’

  22 augustus 2022

  Op vrijdag 2 september van 19.00 tot 21.00 uur kunt u een gratis workshop 'de tuin in na de droge zomer' volgen. Hierin leert u de juiste planten te kiezen voor uw tuin. En hoe u uw tuin kunt herstellen na deze droge dagen.