April

 • Prikken zonder afspraak

  28 april 2022

  Een vaccinatie halen zonder afspraak kan nog steeds. De GGD Zuid-Holland Zuid heeft tot en met 18 juni tijdelijke vaccinatielocaties in de regio.

 • Het regent lintjes vandaag!

  Dit jaar kon de uitreiking weer zonder maatregelen plaatsvinden. Hierbij is iedere decorandus persoonlijk toegesproken en kreeg de onderscheiding uitgereikt.

 • Parkeerregels centrum terug naar hoe het was voor corona

  22 april 2022

  Tijdens corona namen we een aantal tijdelijke maatregelen voor parkeren. Deze waren verbonden aan het advies van de rijksoverheid om thuis te werken. Half maart verviel dit advies. Daarom gaan vanaf zondag 1 mei de parkeerregels voor parkeerterrein Weeskinderendijk en voor houders van een parkeervergunning terug naar hoe ze voor corona waren.

 • Dordt voor Oekraïne

  13 april 2022

  Dordrecht zet zich met Dordt voor Oekraïne in om de Oekraïense vluchtelingen zo goed mogelijk helpen. Wilt u ook helpen of zoekt u informatie?

 • Dordtse formatie van start met VVD, GroenLinks, CU/SGP en CDA

  05 april 2022

  Dinsdagmiddag 5 april presenteerde informateur Pauline Bouvy-Koene haar voorstel voor een nieuwe coalitie aan de gemeenteraad. Zij ziet de meeste kans voor een samenwerking tussen VVD, GroenLinks, ChristenUnie/SGP en CDA. De partijen willen een akkoord op hoofdlijnen maken. Dat betekent dat ze alleen de belangrijkste punten vastleggen.