Actie hybride warmtepompen loopt tot 31 juli 2022

Op dit moment hebben we samen met het Energieloket Dordrecht een inkoopactie met hybride warmtepompen. De actie biedt kostenvoordeel en gemak. Inschrijven kan tot en met 31 juli 2022.

Steeds meer Dordtenaren willen hun woning energiezuinig maken. Logisch, want het bespaart energiekosten en is goed voor het klimaat. Heeft u al eens nagedacht over een hybride warmtepomp? Hiermee kunt u op uw gasverbruik en de energiekosten besparen. Maar een hybride warmtepomp heeft alleen zin als uw woning al goed geïsoleerd is. 

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp zorgt voor een groot deel (50 tot 80%) van de verwarming van uw woning. Hierdoor verbruikt u minder gas. De hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De cv-ketel verwarmt het tapwater en springt soms bij om het huis te verwarmen. Bijvoorbeeld als het buiten vriest. 

Hoe werkt de actie? 

Wij willen duurzaam wonen makkelijk maken. Daarom hebben we samen met het Energieloket Dordrecht een ervaren installateur uit de regio gekozen. Deze heeft een aantrekkelijk aanbod voor een inkoopactie. Wilt u hieraan meedoen, dan kunt u zich hier tot en met 31 juli voor inschrijven. U krijgt dan eerst een vrijblijvend advies. Lijkt een hybride pomp mogelijk voor uw woning, dan maakt de installateur een offerte. Deze is gratis. U zit nergens aan vast. 

Meer informatie

Op 8 juni organiseerden we een online informatiebijeenkomst over de actie. De presentatie hiervan kunt u terugkijken. U krijgt dan meer informatie. Onder meer over de voor- en nadelen en de kosten van een hybride warmtepomp. Denkt u dat een hybride warmtepomp iets voor u is? Schrijf u dan snel in voor de actie! 

Kijk voor informatie over de actie of het terugkijken van de presentatie op de actiepagina van het Regionaal Energieloket Dordrecht.

Hybride warmtepomp