N3 komend weekend afgesloten

Vrijdag 19 maart 22.00 uur tot maandag 22 maart 05.00 uur is de N3 afgesloten. Het gaat om beide richtingen tussen de afslag bij de Merwedestraat en de A16. Alle op- en afritten zijn ook dicht. Rijkswaterstaat start vrijdagavond om 21.00 uur met het afsluiten van de op- en afritten. De N3 zelf is als laatste aan de beurt en is om 22.00 uur helemaal dicht. De fiets- en voetpaden langs de N3 blijven open.

De afsluiting is nodig, omdat aannemer Boskalis de N3 ombouwt naar de volgende fase. Na het weekend gaat het deel tussen de A16 (Laan van Europa) tot de Laan der Verenigde naties op de schop. Het werk op dat deel duurt tot 18 juni. Vanaf maandag 22 maart 05.00 uur zijn de N3 en de op- en afritten weer open. Ook de oprit Copernicusweg richting de A16.

Afsluitingen en omleiding

De volgende op- en afritten zijn komend weekend afgesloten:

  • Sterrenburg
  • Overkampweg/Laan der Verenigde Naties
  • Provincialeweg
  • Merwedestraat richting de A16

Bij de Merwedestraat blijven de op- en afrit van en naar Papendrecht open.

Doorgaand verkeer rijdt om via de A15 en A16. Houd rekening met extra drukte en check vooraf uw route op www.dordrechtonderweg.nl

Bereikbaarheid ziekenhuis

Het ziekenhuis is tijdens het weekend niet via de N3 bereikbaar. U kunt via de Laan der Verenigde Naties, Kapteynweg of Overkampweg bij het ziekenhuis komen. Verkeer van buiten Dordrecht neemt de A16, afslag 21 Dordrecht Centrum naar het ziekenhuis.

Volg het nieuws en de planning van de werkzaamheden aan de N3 op www.N3werkzaamheden.nl