Doe mee met de isolatieactie HR++ glas!

Goede isolatie zorgt voor een prettig huis dat warm is in de winter en koel in de zomer. Daarom houdt de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een actie om het isoleren van uw ramen voor u goedkoper en makkelijk te maken.

Wist u dat u met HR++ glas tientallen euro’s per jaar bespaart aan energiekosten? Ook als u nu al dubbelglas heeft. Daarnaast verbetert u uw wooncomfort en is het beter voor het klimaat. Isoleren via de actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een product van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het glaszetbedrijf dat meedoet aan deze actie is een goedgekeurde glaszetbedrijf uit de regio.

Maak meteen een afspraak

U kunt tot en met 7 november 2021 een afspraak maken voor een persoonlijke offerte. Om een afspraak te maken gaat u als volgt te werk:

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en vul uw postcode in;
  2. Klik op de blauwe knop met ‘Isolatieactie in Dordrecht';
  3. Klik op ‘Ontvang persoonlijk aanbod' en laat uw gegevens achter.

Na de afspraak ontvangt u een persoonlijke offerte. Dit is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod om uw woning te laten isoleren.

Meer informatie? Kom naar de online informatiebijeenkomst!

Op woensdag 22 september organiseren we een online informatiebijeenkomst. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we u meer over de isolatieactie. En over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Meld u aan op www.regionaalenergieloket.nl/dordrecht via de actiepagina ‘Isolatieactie in Dordrecht’ en de knop 'Aanmelden informatieavond’. U ontvangt een mail met de link van de online informatiebijeenkomst.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.