Gratis cadeaubon om energie te besparen groot succes

Sinds 5 november konden huurders en appartementseigenaren een gratis cadeaubon aanvragen met een waarde van 70 euro. De actie is een groot succes. In korte tijd zijn alle beschikbare cadeaubonnen vergeven. De gemeente kijkt of de actie begin volgend jaar een vervolg kan krijgen.

In huis kunt u flink op energie besparen. Dat is goed voor het klimaat, uw portemonnee en het woonplezier. Met de cadeaubon kunt u energiebesparende producten kopen zoals ledlampen, radiatorfolie of tochtstrip.

Deelnemende bouwmarkten en webshops

De cadeaubon kunt u uitgeven in de bouwmarkten Gamma, Praxis en Karwei. En in de webshops Speedcomfort, Energie Bespaarshop, LesAdvisor, Bespaarwinkel, De Groene Box en WoonWijzerWinkel. Alle producten die u in de webshops ziet, zijn energiebesparend. In de bouwmarkten herkent u de energiebesparende producten aan de groene stickers, posters en speciale schapstroken:

Schapstrook Slim Energie Besparen

Meer informatie 

Op de website van Energieloket Dordrecht vindt u meer informatie over de cadeaubon en de actievoorwaarden. Ook vindt u hier informatie waar u de cadeaubon kunt inleveren. 

Slim Energie Besparen

In 2050 wil Dordrecht energieneutraal zijn. Om dit doel te halen, is energie besparen belangrijk. Daar willen we samen met inwoners, bedrijven en organisaties aan werken. Met de campagne Slim Energie Besparen geven we inzicht in de mogelijkheden om energie te besparen.