Doe mee met de isolatieactie!

Met goede isolatie woont u prettiger, het verlaagt de energierekening en het is goed voor het klimaat. Daarom organiseren we samen met het Energieloket Dordrecht een isolatieactie. Op 1 december is er een online informatieavond.

Goede isolatie zorgt voor een prettig huis dat warm is in de winter en koel in de zomer. Daarom organiseren we samen met Energieloket Dordrecht een actie met spouwmuur- en vloerisolatie.  

Waarom meedoen aan deze actie?

Met een goede vloer- en spouwmuurisolatie verlaagt u uw energierekening. De kosten zijn in verhouding laag. In een paar jaar tijd verdient u die weer terug. Daarnaast verbetert u uw woonplezier en is het goed voor het klimaat. Isoleren via de actie levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het isolatiebedrijf dat meedoet is een goedgekeurde specialist uit de regio.

Maak meteen een afspraak

U kunt tot en met 31 januari 2022 een afspraak maken voor een persoonlijke offerte via www.regionaalenergieloket/dordrecht. Kies 'Isolatieactie Sterrenburg, Dordrecht' en 'Aanmelden isolatieactie'. De offerte is gratis. U zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod. De actie is niet alleen voor Sterrenburg; ook uit andere wijken kunt u meedoen. 

Meer weten? Meld u aan voor de online informatiebijeenkomst!

Op woensdag 1 december 2021 houden we om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst. We vertellen dan meer over de actie. En over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Meld u aan op www.regionaalenergieloket.nl/dordrecht en klik op ‘Isolatieactie Sterrenburg, Dordrecht’. Kies 'Aanmelden informatieavond’. U ontvangt dan een mail met de link naar de bijeenkomst.

Slim Energie Besparen

In 2050 wil Dordrecht energieneutraal zijn. Om dit doel te halen, is energie besparen belangrijk. Daar willen we samen met inwoners, bedrijven en organisaties aan werken. Met de campagne Slim Energie Besparen geven we inzicht in de mogelijkheden om energie te besparen.