Burgemeester Wouter Kolff: 'Het is fijn dat er weer wat meer mogelijk is'

Beste Dordtenaren,

Vinden jullie het ook zo fijn dat er steeds meer maatregelen worden ingetrokken en dat er stap voor stap meer mogelijk is? Ik wel en niet alleen voor mijzelf, jullie, handhavers of ondernemers. Ook voor al het zorgpersoneel dat beetje bij beetje wat rust gaat krijgen.

Het is fijn dat er weer wat meer mogelijk is. Zo vond ik het vorig weekend weer heerlijk om met mijn vrouw en ons dochtertje over de markt te lopen en ik merk dat veel Dordtenaren ook zo'n gevoel hebben.

Ondernemers kunnen weer wat meer doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Terrassen mogen langer open en hopelijk mogen we binnenkort ook weer binnen genieten van al het lekkers wat de Dordtse horeca ons voor gaat schotelen.

En na al dat lekkers kunnen we ook weer gaan trainen in de sportschool. Nog niet zoals we gewend waren maar ook dit is een stap in de goede richting.

Het Pinksterweekend staat weer voor de deur. Velen vieren dit christelijke feest en anderen geven daar een eigen invulling aan. Hoe dan ook, ik wens iedereen een fijn Pinsterweekend.

Geniet van al het mooi's op ons geweldige eiland en van elkaar maar hou nog steeds een beetje afstand.

Dordtenaren, houd vol en let een beetje op elkaar!

Wouter Kolff
Burgemeester