Afsluiting af- en oprit N3

Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3. Op dit moment op het deel tussen de A16/Laan van Europa tot de Laan der Verenigde Naties. Onderdeel van het werk zijn ook de afrit Copernicusweg en de oprit Laan der Verenigde Naties. Deze af- en oprit zijn vanaf woensdag 12 mei tot maandag 17 mei afgesloten.

De oprit bij de Laan der Verenigde Naties naar de N3 richting Papendrecht/A15 is dicht vanaf 21.00 uur. De afrit van de N3 naar de Copernicusweg (vanaf de A16) is dicht vanaf 22.00 uur. Beide af- en opritten zijn vanaf maandag 17 mei 5.00 uur weer open.

Omrijden

Verkeer vanaf de N3 rijdt om via de afrit Laan der Verenigde Naties. De omleidingsroute staat aangegeven met borden. Houd rekening met een langere reistijd. Vermijd, als het kan, de N3 tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Aannemer Boskalis vernieuwt tijdens de afsluiting de op- en afrit. Het oude asfalt en de fundering wordt weggehaald door frezen en zagen. Voor de nieuwe vangrails is het nodig om te heien. De ervaring leert dat vooral frezen, zagen en heien hoorbaar zijn in de omgeving.

Meer weten?

Op N3werkzaamheden.nl vindt u actuele informatie over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen.