Op- en afrit N3 meerdere dagen afgesloten voor onderhoud

Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3. Op dit moment op het deel tussen de A16/Laan van Europa tot de Laan der Verenigde Naties. Onderdeel van het werk zijn ook de oprit Copernicusweg en de afrit Laan der Verenigde Naties. Deze op- en afrit zijn vanaf woensdag 2 juni tot maandag 7 juni afgesloten.

De afrit van de N3 bij de Laan der Verenigde Naties (vanaf de A16) en de oprit naar de Copernicusweg (richting Papendrecht en A15) zijn dicht vanaf 21.00 uur. Beide op- en afritten zijn vanaf maandag 7 juni 5.00 uur weer open.

Omrijden

Verkeer vanaf de N3 rijdt om via de afrit Provincialeweg of de oprit Copernicusweg (richting de A16) . De omleidingsroutes staan aangegeven met borden. Houd rekening met een langere reistijd. Vermijd, als het kan, de N3 tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Aannemer Boskalis vernieuwt tijdens de afsluiting de op- en afrit. Het oude asfalt en de fundering wordt weggehaald door frezen en zagen. Voor de nieuwe vangrails is het nodig om te heien. De ervaring leert dat vooral frezen, zagen en heien hoorbaar zijn in de omgeving. De op- en afritten gaan een stuk omhoog. Daarom is meer tijd nodig voor deze werkzaamheden.

Meer weten?

Op N3werkzaamheden.nl vindt u actuele informatie over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen.