Meld u aan voor ons gratis webinar 'Raadslid, iets voor jou?'

Volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Dat lijkt ver weg, maar komt snel dichtbij. Wat doet de gemeenteraad eigenlijk? Zou u zelf raadslid willen zijn? Krijgt u ervoor betaald? Hoeveel uur kost het? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens het gratis webinar op 6 juli, om 20.00 uur. Gewoon thuis, vanaf uw laptop of pc. Meld u nú aan!

webinar raadslid iets voor jouIn anderhalf uur nemen we u mee in het werk van de raad. Na een welkom door burgemeester Wouter Kolff en een korte animatiefilm stelt griffier Anneloes Wepster vragen aan raadsleden van vier politieke partijen. We geven het antwoord op vragen als: Hoeveel tijd kost het om raadslid te zijn? Voor welke partijen kunt u in de raad komen? Wat maakt het werk leuk? Zijn er ook minder leuke kanten? En… krijgt u eigenlijk betaald voor dat werk? Tijdens het webinar kunt u ook zelf vragen stellen.

Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het is voor álle Dordtenaren die meer willen weten over het werk van de gemeenteraad. Wie weet, gaat er wel wat borrelen bij u! En mogen we u in de toekomst verwelkomen als nieuw raadslid.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Meld u nú aan. Aanmelden kan tot 5 juli. Na aanmelding krijgt u de link naar de landingspagina van het webinar. Tot 6 juli. Wij hebben er zin in. U ook?

Hoe werkt de gemeenteraad?

Wilt u nu alvast meer weten over hoe de gemeenteraad werkt? Dan leest u meer op deze pagina van de gemeenteraad.