Dordtse Feesten

Met de Dordtse Feesten bundelt de gemeente deze zomer een aantal evenementen op twee plaatsen in de stad: het Energieplein en –kade en het Wantijpark.

Deze festivallocaties worden coronaproof ingericht en bieden podium voor grote en kleine evenementen. Zo wil de stad bereiken dat in 2021 inwoners van Dordrecht en de regio elkaar op een veilige manier kunnen ontmoeten. En volop genieten van muziek, theater, spel en festivals.

Wanneer en waar?

Energiekade

Voor de Energiekade op het Wantij wordt een "watertheater" gebouwd. Op het schip het Zwarte Zwaantje wordt een podium geplaatst met een doorzichtige kap. Vanaf je zitplaats op de trappen of de tribunes kijk je naar je favoriete artiest, heb je mooi uitzicht op de rivier en de Stadswerven. Kortom een mooie plek in de avondzon!

Wantijpark

Ook nu weer zorgt het Wantijpark voor een gezellige en intieme sfeer. Met een lekker drankje en hapje geniet u al van een intiem podium. Helemaal in de look en feel a la de Museumtuin, maar toch anders. Ook benieuwd? Kom het zien!

Data

  • Energiekade: 15 juli tot en met 1 augustus 2021
  • Wantijpark: 18 augustus tot en met 12 september 2021

Tijden

  • Zondag tot en met donderdag: 13.00 - 21.00 uur geluidproductie stopt, 21.30 uur einde evenement, het terrein is dan leeg.
  • Vrijdag en zaterdag: 13.00 - 23.00 uur geluidproductie stopt, 23.30 uur einde evenement. 

Niet iedere dag kent een volledig dagprogramma. Er zijn ook activiteiten die maar enkele uren duren.

Programmering

Op deze pagina wordt bijna dagelijks de informatie over de programmering of verslaglegging van Dordtse Feesten aangepast. Tijdens die feesten worden foto's, filmpjes en aftermovies op deze pagina geplaatst. Zo geniet u mee van de sfeer zonder er zelf bij te zijn. 

Contactgegevens voor vragen en opmerkingen

Uw vragen en/ of opmerkingen over Dordtse Feesten laat u hier achter, wij zorgen ervoor dat die beantwoord worden en of wij die moeten meenemen in de planning en organisatie voor de locaties: Energiekade en Wantijpark.