Verleng uw OV 65+ abonnement

Ook in 2022 bieden wij inwoners van 65 jaar en ouder goedkoop busvervoer aan. Bent u 65 jaar of ouder en woont u in Dordrecht? Dan kunt u gebruik maken van dit 65+ abonnement: vrij reizen in de daluren met de bussen binnen Dordrecht.

Zo kunt u makkelijk naar de binnenstad, een museum bezoeken of bij iemand langsgaan. Heeft u op dit moment een 65+ abonnement? Vergeet dan niet uw abonnement te verlengen. Heeft u nog geen 65+ abonnement? Dan kunt u dit aanvragen bij Qbuzz.

Vrij reizen in daluren

Met het OV 65+ Dal Vrij abonnement kunt u onbeperkt in de daluren binnen Dordrecht reizen! U reist gratis op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur, in het weekend en op de officiële feestdagen de gehele dag met de stadsbussen.

Bijdrage

Het abonnement is een jaar geldig. Vergeet daarom niet uw abonnement op tijd te verlengen. U kunt tot en met december 2021 voor € 13,50 per jaar een abonnement verlengen of aanvragen. Vanaf 1 januari 2022 wordt uw bijdrage € 14,- per jaar. 

Verlengen

Verlengen en aanvragen kan via de website van Qbuzz of via de servicewinkel van Qbuzz aan de Burgemeester de Raadtsingel. U heeft hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart met uw pasfoto erop nodig.

Met het gratis openbaar vervoer willen we de mobiliteit van ouderen verhogen en sociaal isolement voorkomen. Vele Dordtse 65+-ers maken gebruik van de regeling.


Foto van een Qbuzz Stadsbuzz