Adviespunt geeft antwoord op vragen over scheiden

Heeft u vragen over scheiden en wilt u advies? Bezoek dan het spreekuur van Adviespunt Scheiden Kind en Ouderschap (SKO). Een deskundige denkt gratis met u mee.

Het Adviespunt SKO is er ook voor familie, buren of collega's die zich zorgen maken over iemand die aan scheiden denkt of er middenin zit. Het spreekuur is anoniem.

Contact

Maak een afspraak via: adviespuntsko@drechtsteden.nl of kijk op www.adviespuntsko.nl

Van 25 december tot en met 9 januari 2022 is het Adviespunt SKO alleen per mail bereikbaar. Als u mailt, belt iemand van het Adviespunt u terug.

Spreekuren

Dordrecht: vrijdag van 12.00-14.00 uur, Brouwersdijk 2
Zwijndrecht: donderdag van 10.00- tot 12.00 uur, Wijkgebouw Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57
Papendrecht: woensdag 10.00 tot 12.00 uur, Sterk Papendrecht, Veerweg 127

Feestdagen

Rond de feestdagen kunnen zorgen over de relatie en ouderschap groter zijn. Scheiden met kinderen is een grote stap. Ouders en kinderen krijgen te maken met het verwerken van vaak hevige emoties. Ze moeten een nieuw evenwicht zien te vinden in hun levens. Alle hulp is dan welkom.
Goede informatie en hulp kunnen stress en spanning helpen voorkomen. Goede hulp kan soms zelfs een definitieve relatiebreuk voorkomen. De experts van het Adviespunt Scheiden Kind en Ouderschap weten veel over scheiden. U kunt een afspraak maken met de mediators, jeugdprofessionals, een jurist en/of een pedagoog .