Hoe bevalt de Nieuwe Dordtse Biesbosch?

Bent u wel eens actief in de Nieuwe Dordtse Biesbosch? Wat vindt u ervan, mist u misschien iets? Doe mee aan de enquête over dit nieuwe natuur- en recreatiegebied.

Aan de zuidkant van de Zeedijk is een bijzonder natuur- en recreatiegebied ontstaan; de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Door het planten van bomen, het uitgraven van weilanden en de aanleg van fiets- en wandelpaden is landbouwgebied veranderd in een natuur- en recreatiegebied van 530 hectare. Iedereen kan in dit gebied wandelen, fietsen, paardrijden en picknicken. In het groen en rond de waterplassen kunt u vogels, klein wild en reeën tegenkomen.

Bezoekt u weleens de Nieuwe Dordtse Biesbosch? Waarom gaat u daar naar toe? Wat vindt u ervan? En mist u misschien nog iets in het gebied? Wij willen graag weten wat u van de Nieuwe Dordtse Biesbosch vindt. Wij zijn vooral benieuwd naar het gebruik van recreatieterrein de 'Haniaspolder'. Dit gebied grenst direct aan de wijk Sterrenburg en de Zeedijk. Het is gebied B in de kaart hieronder.

Kaart van Nieuwe Dordtse Biesbosch

Onderzoekers

De komende maanden lopen er onderzoekers in het gebied rond. Zij spreken bezoekers aan en stellen vragen over het gebruik en de waardering van het gebied. Zij zijn herkenbaar aan een duidelijk naamplaatje en een hesje.
Wilt u ook uw mening geven? Doe dan mee met ons onderzoek. Ga hiervoor naar www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl/Home/Vragenlijsten . U kunt de enquête invullen in april, mei en juni.