SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek

Van 14 tot en met 18 september is de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Een week waarin kinderen van de basisschool en hun ouders worden uitgedaagd om lopend of met de fiets naar school gaan.

Veel ouders en kinderen gaan al lopend of op de fiets naar school. Dat is heel goed. Minder auto's bij school maakt het voor leerlingen overzichtelijker en veiliger. Daarnaast is lopen of fietsen gezond, beter voor het milieu en vooral ook leuk.

Prijzen

In Dordrecht doen 8 scholen mee aan de Schoolbrengweek. Er is een wedstrijd aan verbonden. Kinderen kunnen een prijs winnen met een verhaal, foto of tekening van een leuke belevenis op hun route van school naar huis. De informatie hierover gaat via school.

SCHOOL op SEEF

De Schoolbrengweek is een onderdeel van het programma SCHOOL op SEEF. Dit is een lesprogramma voor basisscholen in Zuid-Holland. Het programma biedt scholen hulpmiddelen om aan de slag te gaan met verkeersveiligheid op en rondom school. Hierbij werken ze samen met ouders, gemeente en provincie. Meer informatie is te vinden op schoolopseef.nl.