Wantijbrug 2 weekenden dicht in herfstvakantie

De Wantijbrug in de N3 is allebei de weekenden van de herfstvakantie dicht. Rijkswaterstaat sluit de N3 dan af in beide richtingen tussen de Merwedestraat en de Provincialeweg. De weg is dicht van vrijdagavond 16 oktober 22.00 uur tot maandagochtend 19 oktober 5.00 uur. Het weekend erna van vrijdagavond 23 oktober tot maandagochtend 26 oktober. Aannemer Boskalis start beide keren op vrijdagavond 21.00 uur met het afsluiten van op en afritten.

De oprit vanaf de Merwedestraat naar de N3 (richting A16) gaat tijdens het eerste weekend al op donderdag 15 oktober om 21.00 uur dicht. De aannemer start hier eerder met werkzaamheden.
Allebei de weekenden is het fietspad van Papendrecht naar Dordrecht (westkant) afgesloten vanaf donderdagavond 20.00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen het fietspad aan de andere kant gebruiken. De omleidingen staan aangegeven met borden.

Omrijden

Doorgaand verkeer rijdt om via de A15 en A16 en andersom. Lokaal verkeer tussen Dordrecht en Papendrecht kan ook via de Merwedestraat rijden. Bekijk voor vertrek op dordrechtonderweg.nl de drukte op de weg.


Meer weten?

Alle informatie over het werk aan de N3 is te vinden op n3werkzaamheden.nl 

Verkeer op N3 ter hoogte van de Wantijbrug