Herinnering: Doe mee aan de enquête over aardgasvrij wonen

Heeft u de enquête al ingevuld over de overstap naar wonen zonder aardgas? Of uw ideeën hierover gedeeld op het platform Dordrecht Energie? Dat kan nog tot en met 8 november.

In welke buurt beginnen we met de voorbereidingen voor aardgasvrij wonen? Wat zijn de alternatieven per wijk en hoe pakken we het aan? De overstap naar duurzaam verwarmen vullen we samen met u en stapsgewijs in. Wat is voor u belangrijk in deze overstap? Wat doet u al om uw woning energiezuiniger te maken? En welke wijken zou u kiezen om te beginnen met de overstap naar duurzame warmte?

Laat het weten via de enquête of deel uw ideeën op het platform Dordrecht Energie! U heeft nog tot en met 8 november de tijd.

Wat gebeurt er met de resultaten?

De gemeente neemt de ideeën en de resultaten van de enquête mee in het opstellen van de Transitievisie Warmte 2021. In deze visie komt te staan hoe de gemeente de overstap naar aardgasvrij gaat aanpakken. De gemeenteraad stelt de visie vast. Elke gemeente in Nederland moet eind 2021 een Transitievisie Warmte klaar hebben. Meer weten? Bekijk de animatie hieronder of kijk op www.drechtstedenenergie.nl/aardgasvrij.