Doe mee met de isolatieactie

Goede isolatie zorgt voor een prettig huis dat warm is in de winter en koel in de zomer. Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een actie om het isoleren van uw muren en vloer voor u goedkoper en makkelijk te maken.

Waarom meedoen aan deze actie?

Met spouwmuur- en vloerisolatie verlaagt u uw energierekening. De kosten voor spouwmuur- en vloerisolatie zijn in verhouding laag. En in een paar jaar tijd verdient u de kosten weer terug. Daarnaast verbetert u uw wooncomfort en is het beter voor het klimaat. Isoleren via de actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een product van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het isolatiebedrijf dat meedoet aan deze actie is een goedgekeurde isolatiespecialist uit de regio. 

Maak meteen een afspraak

U kunt tot en met 5 januari 2021 een afspraak maken voor een persoonlijke offerte. Om een afspraak te maken gaat u als volgt te werk:

  1. ga naar www.regionaalenergieloket.nl en vul uw postcode in;
  2. klik op de blauwe knop met ‘Isolatieactie in Dordrecht';
  3. klik op ‘Ontvang persoonlijk aanbod' en laat uw gegevens achter.

Na de afspraak krijgtt u een persoonlijke offerte. Dit is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod om uw woning te laten isoleren. 

Meer informatie? Kom naar de online informatiebijeenkomst

Op donderdag 3 december houden we een online informatiebijeenkomst. Dan vertellen we u meer over de isolatieactie. En over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Meld u aan op www.regionaalenergieloket.nl/dordrecht via de actiepagina ‘Isolatieactie in Dordrecht’ en de knop 'Aanmelden informatieavond’. U krijgt een mail met de link van de online informatiebijeenkomst.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via 088 - 525 4110.