Fietsenstallingen Achterom en Statenplein sluiten: haal je fiets op!

Vanaf dinsdag 17 maart 12.00 uur zijn de openbare fietsenstallingen Achterom (Raamstraat) en Statenplein (Kolfstraat) gesloten. Dit gebeurt in verband met de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus. Mensen die hun (brom)fiets of scootmobiel hier gestald hebben, verzoeken we dringend deze voor morgen 12.00 uur op te halen. Na die tijd kunnen die alleen nog op afspraak worden opgehaald.

De beheerders van de fietsenstallingen zijn medewerkers van Drechtwerk. Zij komen in de stallingen in contact met veel publiek. Om de medewerkers te beschermen en om eventuele verdere verspreiding van het coronavirus te beperken is besloten de fietsenstallingen in ieder geval tot en met 6 april te sluiten.

Met klem

De fietsenstalling Achterom (ingang Raamstraat) is vanavond nog open tot 19.00 uur. Fietsenstalling Statenplein (ingang Kolfstraat) is tot 0.00 uur geopend. Morgenochtend zijn de fietsenstallingen alleen nog voor het ophalen van (brom)fietsen geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur. Daarna sluiten de deuren. We vragen iedereen met klem zijn of haar (brom)fiets of scootmobiel voor die tijd uit de stalling te halen. 

Afspraak

Lukt dit echt niet voor morgenmiddag 12.00 uur? Bel dan voor een ophaalafspraak naar 14078. Houd hierbij wel rekening met een wachttijd. Omdat zoveel mogelijk collega’s thuiswerken, is een afspraak op korte termijn niet altijd mogelijk.