Aandelen kopen in zonnepark Crayestein

Bent u geïnteresseerd in duurzame energie? Investeer in zonnepark Crayestein. Inschrijven op certificaten van aandelen kan tot en met 31 maart.

Zonnepark CrayesteinOp zonnepark Crayestein wekken 12.000 zonnepanelen duurzame energie op. Voldoende voor 1.100 huishoudens per jaar. Met 2.200 ton minder CO2-uitstoot per jaar. Dat is goed voor de natuur en goed voor ons. 

De gemeente vindt het belangrijk dat Dordtenaren kunnen profiteren van duurzame energieprojecten in de stad. Daarom kunt u aandelen kopen in zonnepark Crayestein. Tot en met 31 maart kunt u inschrijven op certificaten van aandelen.

Inschrijven

U schrijft eenvoudig in met het formulier op de website www.zoncrayestein.nl. Wees er wel op tijd bij. De certificaten kennen we toe op volgorde van inschrijving. Een certificaat van aandeel kost € 300,-. Per adres mag u maximaal 10 certificaten kopen.

Zonnepark Crayestein

Energiecoöperatie Dordrecht (ECD) is een samenwerking tussen de gemeente Dordrecht en energie- en grondstoffenbedrijf HVC. Het doel van ECD is om de ontwikkeling en het gebruik van duurzame energie in Dordrecht te stimuleren. De energiecoöperatie heeft in 2019 zonnepark Crayestein aangelegd. Het zonnepark ligt op de voormalige stortlocatie Crayestein aan de Baanhoekweg. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over zonnepark Crayestein en de voorwaarden voor inschrijving? Kijk op www.zoncrayestein.nl