U bent van harte welkom bij de nieuwjaarsreceptie

Het gemeentebestuur wenst alle bewoners van Dordrecht een gelukkig Nieuwjaar toe. Graag blikken we tijdens de nieuwjaarsreceptie met u terug op de ontwikkelingen die in onze stad gaande zijn. Grote projecten zijn inmiddels afgerond of zullen het komende jaar afgrond worden. De gemeente heeft in 2019 weer veel in gang gezet en de ambitie uitgesproken om de komende jaren te werken aan een betere bereikbaarheid, meer werk en meer woningen.

U bent tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 7 januari van harte welkom. De receptie vindt plaats in het Stadhuis (Stadhuisplein 1) tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Wij verzoeken u binnen te komen via de entree aan de Voorstraat 367. Het eerste uur staat het college op een rij zodat er kans is alle bestuurders de hand te schudden. Na de toespraak van burgemeester Kolff (20.45 uur) verspreiden de wethouders zich door de hal zodat er ook individuele contacten mogelijk zijn. Tijdens de receptie wordt tot 21.00 uur geen alcohol geschonken.

Graag tot ziens op dinsdag 7 januari!

A.W. Kolff
P.H. Sleeking