Februari

• WOZ-waarde en VvE-reserve

25 februari 2020

In de media verschijnen berichten dat gemeenten mogelijk de WOZ-waarde van appartementen niet correct hebben bepaald. Dit komt door de wijze waarop de Vereniging van Eigenaars (VvE)-reserve wordt betrokken in de waardebepaling. Hierover zijn gerechtelijke uitspraken geweest.

• Komende week meer goederentreinen over spoor in Dordrecht

13 februari 2020

Komende week rijden weer meer goederentreinen over het spoor in Dordrecht. Dit komt door werkzaamheden op het Duitse spoornetwerk. De spoorlijn tussen Zevenaar en Oberhausen wordt uitgebreid met een 3de spoor. Dit is nodig om het groeiende goederenvervoer via de Betuweroute aan te kunnen.

• Dordrecht Academy komt eraan

12 februari 2020

De Hogeschool Rotterdam, Christelijke Hogeschool Ede, Hogeschool InHolland, Avans Hogeschool, ROC Da Vinci College, werkgevers en de gemeente Dordrecht gaan nieuw hoger onderwijs in Dordrecht brengen: Dordrecht Academy. Hiervoor hebben ze een intentieverklaring ondertekend. Dordrecht Academy komt in een nieuw gebouw op Campus Leerpark.