Vraag Dordtpas aan en maak gratis of met korting gebruik van voorzieningen!

Vanaf maandag 2 december kunt u in Dordrecht en daarbuiten een Dordtpas bestellen via de website www.Dordtpas.nl of aan de balie van het Stadskantoor. Hiermee kunt vanaf 1 januari 2020 gratis of met korting naar het zwembad, museum, bioscoop, theater en nog veel meer. De Dordtpas is de pas om eropuit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en samen te beleven. Met de Dordtpas haal je alles uit de stad

De pas is vanaf 1 januari 2020 te gebruiken, maar voor wie niet kan wachten, is de website nu al online met een voorproefje van de acties die eraan komen. Een keer gratis naar de film bij Kinepolis (daarna met korting), voor 5 euro naar Blijdorp of 50 procent korting op een abonnement of onbeperkt gratis naar het Onderwijsmuseum.
Nieuwsgierig naar de andere acties? Kijk op www.Dordtpas.nl.

Dordtpas met tegoed

Sommige Dordtenaren komen in aanmerking voor een gratis Dordtpas of voor een gratis pas met tegoed, bijvoorbeeld mantelzorgers. Mantelzorgers ontvangen een vouchercode waarmee zij de gratis Dordtpas kunnen aanvragen en met een tegoed. Ook gezinnen met een laag inkomen en wonend in Dordrecht krijgen een gratis Dordtpas. Kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit deze gezinnen ontvangen een gratis pas en tegoed om dit te besteden aan zaken als schoolreisjes, fiets, sport of laptop.
Kijk voor meer informatie over de Dordtpas en tegoeden op www.Dordtpas.nl.