Dordrecht: een stad waar je bij wilt horen!

Dordrecht verandert de komende jaren. Dordrecht groeit en bloeit! We zetten in op veel nieuwe huizen, banen en veerkrachtige inwoners.

Iedereen maakt gebruik van alle soorten voorzieningen. We verplaatsten ons, gaan naar school of naar werk. Iedereen doet boodschappen gaat sporten of gaat naar buiten. Dat vraagt veel van een stad. Voorzieningen, goede wegen, openbaar vervoer, winkels, scholen en bedrijven. De ruimte die we in Dordrecht hebben, kan maar één keer ingevuld worden. Daar moeten we met elkaar afspraken over maken, voor nu en in de toekomst. Die afspraken worden opgeschreven in een document, de Omgevingsvisie. Iedereen kan meepraten over de inhoud van die visie. Goede en slimme tips nemen we graag mee!


Informatiedag Omgevingsvisie 30 november

Op 30 november is er een Informatiedag Omgevingsvisie. Van 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van Muziekcentrum Benevia (Spirea 7) voor alle Dordtenaren open. Er is van alles te doen, te zien en te bespreken. Er is een klimaattafel, een watertafel, een energiespel  en een bouwspel. Om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur zijn er 'gesprekstafels'. Die gesprekken gaan over 6 gebieden: Centrum, Woonwijken, Poldergebied, Bedrijventerreinen, Spoorzone en de Wantijzone.

Wij maken Dordt… voor de toekomst! Meer informatie: www.omgevingswetdordrecht.nl