Paspoort nodig? Kom op tijd!

Elk jaar is het voor de zomervakantie extra druk in de Stadswinkel. Ga relaxed op vakantie en regel op tijd uw paspoort of ID-kaart.

Voorkom lang wachten

Het aanvragen van een paspoort of ID-kaart kan bij de gemeente. Om lang wachten te voorkomen, maakt u een afspraak op onze website of belt u naar de gemeente. U bereikt ons op telefoonnummer 14 078.

Extra open

Om de drukte in juli te verminderen, gaat de Stadswinkel extra open op 2 zaterdagochtenden. Op zaterdag 6 en 13 juli bent u welkom van 9.00 uur tot 12.00 uur. U kunt dan terecht voor het aanvragen van een:

• Nederlands paspoort
  • Nederlandse Identiteitskaart
  • Rijbewijs
  • Uittreksel / afschrift (kan ook digitaal)
  • Adreswijziging (kan ook digitaal) en
  • Ophalen van uw paspoort, Nederlandse identiteitskaart en/of rijbewijs

De afhandeling van een nieuw paspoort of ID-kaart duurt 5 werkdagen. Heeft u met spoed een nieuw paspoort of ID-kaart nodig? Dan kan het binnen één werkdag (als u de aanvraag vóór 15.00 uur heeft ingediend).