Samen aan de slag met initiatieven

Bent u inwoner, ondernemer of op een andere manier actief in Dordrecht? En wilt u bijdragen aan een mooie stad? De gemeente werkt graag met u samen. Hoe we dat als gemeente doen, staat in de handreiking 'Wij maken Dordt'. U leest hierin hoe we samenwerken en wat de mogelijkheden zijn om een initiatief te starten. Samen komen we tot mooiere resultaten.

Heeft u een idee, of een al wat verder uitgedacht plan voor Dordrecht? Dan denken wij graag met u mee om uw idee of plan verder te brengen. Ook als u geen eigen plan hebt, maar wel wil meedenken of meedoen met de gemeente dan zijn hiervoor mogelijkheden. Bijvoorbeeld samen aan de slag voor een groene een schone buurt. Of samenwerken in projecten.

Afspraken bij samenwerking

Een aantal initiatiefnemers, ondernemers en de gemeente hebben met elkaar afspraken gemaakt over samenwerken. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten. Er is afgesproken dat we denken in mogelijkheden. Dat we elkaar serieus nemen en allemaal een eigen verantwoordelijkheid hebben. We leren en verbeteren. We daadkrachtig zijn en duidelijk en begrijpelijk communiceren.

Aan de slag

De handreiking en meer informatie vindt u op dordrecht.nl/wijmakendordt. U leest hier ook hoe u meteen aan de slag kunt met een initiatief of een idee.